Logo bosscheomroep.nl

De Bossche Omroep is hét middel om als lokale ondernemer uw naamsbekendheid te vergroten. Met 99.200 bezorgadressen in de regio ’s-Hertogenbosch is het lokale bereik van uw advertentie enorm. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft De Bossche Omroep:

  • Met de zondag een uniek verschijningsmoment ten opzichte van andere bladen, waardoor de krant een hoge attentiewaarde heeft onder lezers.
  • Een zeer gevarieerd aanbod aan advertentiemogelijkheden, ongeacht uw budget.
  • Eigen beheer over verspreiding en controle van de krant, waarmee we een optimaal rendement van uw investering waarborgen.
  • Eén aanspreekpunt binnen De Bossche Omroep voor u als klant, die u van advies op maat kan voorzien.
  • Een handzaam weekendformaat, waardoor uw advertentie extra opvalt.

Alle informatie over adverteren in De Bossche Omroep kunt u vinden op www.persgroepadvertising.nl (zie ook de Algemene Voorwaarden helemaal onderaan).

of begin direct door hieronder uw adverteermethode te selecteren!

1. Plaats een omroepertje

2. Regulier Adverteren in De Bossche Omroep

Maak van uw bedrijf of product een blikvanger in De Bossche Omroep door het plaatsen van een advertentie. Advertenties zijn mogelijk in verschillende maten voor de kleine ondernemer en de ondernemer die net wat meer te besteden heeft. Ongeacht het formaat is uw bereik met een advertentie in De Bossche Omroep gegarandeerd . Download hier ons advertentie-overzicht voor meer informatie over de mogelijkheden tot het plaatsen van een advertentie in De Bossche Omroep!

Advertentieformaten

Tarievenkaart 2019

 

3. Online adverteren

U kunt uw offline bereik dat u heeft met de papieren versie van De Bossche Omroep uitbreiden met een opvallende online advertentie. Om uw advertentie in de krant te versterken, of omdat u juist de internetgebruiker direct wilt laten doorklikken naar uw website of aanbieding!

Voor alle informatie over deze vorm van adverteren, pakketten in combinatie met een offline advertentie en tarieven kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: 073 613 51 16 of advertentie@bosscheomroep.nl 

 

 

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox