Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan voorop bij Jan de Visboer!
Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan voorop bij Jan de Visboer! (Foto: )

Graaf Fish wordt Jan de Visboer

  Zakelijk

DEN BOSCH - Jan de Graaf, geboren en getogen in Spakenburg, komt uit een echte visfamilie. Zijn opa en vader zaten al in de vishandel dus het was bijna vanzelfsprekend dat ook Jan het vak in rolde. Als kind kwam hij al regelmatig in Brabant dus toen hij de kans kreeg een viswinkel op de Rompertpassage over te nemen, greep hij deze met beide handen aan. Nu, vijf jaar later, verandert hij de naam van de winkel - oorspronkelijk Graaf Fish - in Jan de Visboer.

“Inkopen is helemaal mijn ding”, vertelt Jan enthousiast. “Iedere dag kies ik in Spakenburg de lekkerste vis uit, zodat we onze klanten in Den Bosch kakelverse vis voor kunnen schotelen. Alles wordt vervolgens door onszelf in de winkel schoongemaakt en verder bereid. Kwaliteit staat voorop.”

Nationale Haringtest 2019
Kennelijk doen ze iets goed, want in 2019 werden ze - met een gemiddeld cijfer van 9,4 - provinciewinnaar van de Nationale Haringtest. Sindsdien mogen ze zeggen dat ze de lekkerste haring van de provincie Noord-Brabant hebben. Iets om trots op te zijn! Mede om die reden gaven ze onlangs nog vijf woongroepen van het nabijgelegen woonzorgcentrum De Hooghe Clock een portie nieuwe haring cadeau.

Viswalhalla
Maar er is meer. Bij Jan de Visboer kunt u terecht voor alle mogelijke soorten vis en visgerechten. Van gerookte en gebakken vis als kibbeling, mosselen, garnalen en makreel tot rijk belegde broodjes en heerlijke maaltijdsalades. “Voor mensen die geen zin hebben om te koken, bieden we een ruime keuze in kant- en klaarmaaltijden en diverse seizoensgebonden maaltijden met bijvoorbeeld zalm en asperges. Onze huisgemaakte vispaella is een aanrader, evenals onze poke bowls, gevuld met allerlei verse ingrediënten. Losse sushi verkopen we niet maar die is, voor de liefhebbers, wel te vinden in sommige poke bowls.”

Ook bij feesten en partijen
Ook als u iets te vieren heeft, klein of groot, stelt Jan de Visboer visschotels voor u samen, geheel op maat. “Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. We zijn heel flexibel, in overleg kan bijna alles. Heb je dezelfde dag nog iets nodig? Wij regelen het!”

Stap dus vooral eens binnen bij Jan de Visboer en geniet van de vislekkernijen.

Jan de Visboer is gevestigd aan Rompertpassage 53 te Den Bosch, 073-6897936,

www.jandevisboer.nl,

facebook.com/jandevisboer.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding