Bij Beddenwinkel De Dieze aan het Werfpad 3 in Den Bosch vind je onder meer mooie en comfortabele boxsprings van hoge kwaliteit van onder meer Norma en de Cinderella Signature collectie.
Bij Beddenwinkel De Dieze aan het Werfpad 3 in Den Bosch vind je onder meer mooie en comfortabele boxsprings van hoge kwaliteit van onder meer Norma en de Cinderella Signature collectie. (Foto: )

SlaapVoordeel.nu breidt uit met Beddenwinkel De Dieze

  Zakelijk

Onder aan de Diezenbrug op Werfpad 3 zijn Marc en Dagmar Verhoeven in 2015 gestart met slaapvoordeel.nu. Een groot aanbod van kwalitatief goede boxsprings tegen scherpe prijzen en snelle levertijden. In 2017 werd het naastgelegen pand Werfpad 2 bij de winkel gevoegd.

DEN BOSCH - De afgelopen jaren hebben ze duizenden boxsprings en matrassen naar tevreden klanten gebracht. Daarnaast zijn ze steeds meer luxere slaapkamerartikelen gaan verkopen. Dit jaar hebben ze het dealerschap van Norma bedden en Cinderella boxsprings en matrassen aan de collectie toegevoegd. “Omdat we steeds meer merken zijn gaan verkopen, dekte de naam Slaapvoordeel.nu niet meer volledig de lading", licht Marc toe. Samen besloten ze het bedrijf op te splitsen. “Met de nieuwe naam Beddenwinkel De Dieze gaan we luxere slaapproducten aanbieden in onze vertrouwde winkel op werfpad 3. Ook kun je hier terecht voor exclusief maatwerk”, vertelt Marc. Slaapvoordeel.nu gaat verder op Werfpad 2 en zal zich meer specialiseren in kwalitatief goede, voordelige boxsprings en matrassen die snel leverbaar zijn. Beide winkels hebben een eigen ingang en website. Meer info: www.beddenwinkeldedieze.nl en/of www.slaapvoordeel.nu.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding