De Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat is zeven dagen in de week geopend. Zondag tot en met donderdag van 11.30 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 24.00 uur.
De Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat is zeven dagen in de week geopend. Zondag tot en met donderdag van 11.30 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.30 tot 24.00 uur. (Foto: )

Nieuwe Domino’s: ‘Sneller, verser, warmer en lekkerder!’

  Zakelijk

Den Bosch heeft er een Domino’s-vestiging bij. Maandag is de Domino’s aan de Van Ruusbroecstraat in De Zuiderpassage geopend. Tot 10 juni profiteer je van een leuke openingsactie.

DEN BOSCH - Domino’s opent bewust een vierde vestiging in de gemeente Den Bosch. “Daarmee verkleinen we alle gebieden, waardoor de pizza’s nóg sneller bezorgen. Onze gedachte is: sneller, warmer, verser. Daardoor smaken de pizza’s nog lekkerder, we kunnen nu overal binnen zes minuten zijn”, zegt Herman Derkx, franchisenemer van de nieuwe Domino’s.

Herman zocht samen met compagnons Joey Bouwen en Peter Rooijakkers naar een geschikte locatie. Na 2,5 jaar vonden ze het pand in De Zuiderpassage, waar ze Domino’s eigenlijk al eerder dit jaar wilden openen. “Maar corona gooide wat roet in het eten. We hebben daarom even gewacht”, vertelt Herman. Vanwege de coronacrisis gelden bij alle Domino’s-filialen wel strikte maatregelen. “Alles gebeurt contactloos, zowel tijdens het ophalen als bezorgen”, benadrukt Herman.

Vanwege de opening van de nieuwe Domino’s geldt bij alle vestigingen in de gemeente Den Bosch tot 10 juni een actie. Haal je pizza af? Dan krijg je de 2e gratis. Bestel je via domino’s.nl? Dan is de 3e gratis!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding