Het team van de de Van den Udenhout-Campus aan de Balkweg in Den Bosch verwacht een enorme belangstelling voor de nieuwe actie. Het advies is dan ook om niet te lang te wachten.
Het team van de de Van den Udenhout-Campus aan de Balkweg in Den Bosch verwacht een enorme belangstelling voor de nieuwe actie. Het advies is dan ook om niet te lang te wachten. (Foto: )

Verdubbel uw vakantiegeld dankzij Van den Udenhout

  Zakelijk

Autobedrijf Van den Udenhout geeft u tot en met 13 juni de unieke kans om uw vakantiegeld te verdubbelen.

DEN BOSCH - Het zijn bijzondere tijden en de grenzen zijn vooralsnog gesloten. Een ‘echte’ zomervakantie zit er voor velen niet in. Een eigen auto laat u gaan en staan waar u maar wilt. Bij de Van den Udenhout-Campus aan de Balkweg stapt u tijdens de actieperiode voor slechts 279 euro p/m in een nieuwe Polo. Hoe dat kan? “Wanneer een klant een deel van ‘t vakantiegeld inlegt (960 euro, red.), verdubbelen wij dat. En verrekenen het in de maandelijkse private lease-prijs. Zo profiteert de klant van een prijsverlaging van 40 euro per maand”, legt commercieel directeur Mark Bastiaansen uit. “Uiteraard geldt dit voor al onze Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-voorraadmodellen. Daarnaast geven wij tijdens de actieperiode 1.000 euro cash op 150 speciaal geselecteerde en al scherp geprijsde occasions. En wie een Volkswagen Bedrijfswagen aanschaft, krijgt een inbouwcheque t.w.v. 1.500 euro cadeau. Te gebruiken voor trekhaak, lat-om-lat betimmering of laadvloer.” Ook alle Kalkhoff e-bikes zijn sterk in prijs verlaagd. “Deze actie is zo uniek dat wij het voordeel alleen toepassen op de eerste 50 private lease-contracten,” besluit Bastiaansen.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding