Het team van Garage Fixem staat voor u klaar. Foto: Michel van de Langenberg
Het team van Garage Fixem staat voor u klaar. Foto: Michel van de Langenberg

Gratis wintercheck bij Garage Fixem

  Zakelijk

's-HERTOGENBOSCH – In juli 2018 openden Pjotr Heymans en Andrew van Es, beiden ondernemers met veel ervaring in de autobranche, de deuren van Garage Fixem aan de Weerdskampweg te 's-Hertogenbosch. Bij dit allround autobedrijf kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw (bedrijfs)auto, ongeacht het merk. Onlangs is de zaak verbouwd. Ter gelegenheid van de heropening kunt u op zaterdag 23 november tussen 8.00 en 16.00 uur langskomen bij Garage Fixem voor een gratis wintercheck.

De receptie is tijdens de verbouwing flink onder handen genomen. "Het is nu een aangename ruimte met een frisse, eigentijdse uitstraling die past bij ons jonge team", vertelt Pjotr Heymans. Heymans en Van Es laten zich inmiddels bijstaan door 4 vakkundige monteurs. "Volgend jaar hopen we verder te groeien. In de wachtruimte hangt een mooie grote foto van de Bossche Markt in 1959 als blikvanger. We zijn allemaal Bosschenaren, net als veel van onze klanten, dus we vonden het leuk om daar in de inrichting iets mee te doen." Daarnaast is er een apart bandenhotel van circa 100 m2 gerealiseerd. "Dit is echt een uitkomst aangezien we winter- en zomerbanden opslaan voor onze klanten. Voorheen stonden deze stapels hoog in de werkplaats, daar hebben we nu aanzienlijk meer werkruimte tot onze beschikking. Mede daardoor konden we hier nu een extra brug plaatsen, waardoor we nog meer mensen kunnen helpen." Verder is alles als vanouds. Van een grote of kleine beurt tot apk-keuring of reparatie; Garage Fixem doet het allemaal. "Met wat voor vraag iemand ook komt, we denken graag mee in het vinden van een oplossing. We beschikken over de meest moderne diagnoseapparatuur om er snel achter te kunnen komen wat er precies aan de hand is met de auto. We doen zelf geen schadereparaties maar besteden dit uit aan gespecialiseerde bedrijven in ons netwerk. Op die manier proberen we onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Mensen moeten het gevoel hebben dat hun auto hier in goede handen is. Bij alles wat we doen, leveren we kwaliteit, en dan ook nog eens voor een goede prijs." De garage heeft verder een beperkt aanbod in occasions, dat te vinden is op www.garagefixem.nl. Op zaterdag 23 november kunt u langskomen met uw auto voor een gratis wintercheck. Zo kunt u weer veilig de winter door!

Garage Fixem is gevestigd aan Weerdskampweg 5a te 's-Hertogenbosch, 073-6238634 en info@garagefixem.nl. Meer info: www.garagafixem.nl.