Logo bosscheomroep.nl
Naree de Bruijn en Rian van Hattum schudden de hand op hun nieuwe samenwerking. Foto: Niek Geneuglijk
Naree de Bruijn en Rian van Hattum schudden de hand op hun nieuwe samenwerking. Foto: Niek Geneuglijk

Oost ontmoet West op Zuid

  Zakelijk

's-HERTOGENBOSCH – Aroi Thai Foodconcepts en Cafetaria 't Pettelaartje zijn onlangs de samenwerking aangegaan. Vanaf nu kunt u iedere vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.30 en 19.00 uur terecht bij de cafetaria voor heerlijke authentieke Thaise gerechten. Het menu wisselt iedere week zodat u zich regelmatig kunt laten verrassen.

De gerechten worden bereid door Naree en haar team. "Na jaren te hebben gewerkt op High Tech Campus te Eindhoven en echt talloze Foodfestivals is het tijd dat er een plek komt, waar mensen ons eten kunnen afhalen", aldus Naree. "Onze gerechten worden uitsluitend bereid met verse ingrediënten en uiteraard aangepast aan de Westerse smaak. Het menu voor de aankomende week zal telkens vooraf aangegeven worden. Geweldig dat wij dit kunnen doen op een plek die door ons geselecteerd is op hoogstaande kwaliteit."
"Wij bieden nu ook al stamppotten aan en die lopen goed", vertelt Rian van Hattum. "Zowel ouderen als gezinnen maken er dankbaar gebruik van, mensen vinden het fijn om naast de standaard friet en snacks eens iets anders te kunnen eten. Als je bedenkt dat er echt heel veel mensen gek zijn van Thais eten, is dit voor ons een welkome aanvulling! We weten dan ook zeker dat het zal aanslaan. Komende maand zien wij als een testperiode. We gaan in deze periode bepalen welke van de gerechten het best aanslaan en daar zullen wij mee doorgaan." Aroi Thai blijft Food en Dance festivals bezoeken met een kleine en grote Foodtruck. Zij zien de samenwerking met het Pettelaartje als een opstap om hun catering nog meer te promoten. "Makkelijk om vooraf te proeven wat wij kunnen. Alles is bespreekbaar. The sky is the limit", lacht Naree.

Cafetaria 't Pettelaartje is gevestigd aan Pettelaarseweg 172 te 's-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-54983267 of mailen naar wim@aroi.nu. Neem ook eens een kijkje op www.aroi.nu.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox