Logo bosscheomroep.nl
Gilbert Verheijen: "Doe vooral mee aan onze Sinterklaas- en Kerstactie!"Foto: Niek Geneuglijk
Gilbert Verheijen: "Doe vooral mee aan onze Sinterklaas- en Kerstactie!"Foto: Niek Geneuglijk

De mooiste showboxen bij Vuurwerk Orthen

  Zakelijk

's-HERTOGENBOSCH – Vuurwerk Orthen is al ruim 10 jaar hét adres voor al uw vuurwerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in showboxen en beschikt op dit gebied over een zeer uitgebreide collectie dus u heeft volop keuze. Wilt u weten wat u koopt? Op vrijdag 8 december vindt om 20.30 uur een spectaculaire vuurwerkdemonstratie plaats in Sportpark De Hambaken.

"We stellen de showboxen zelf samen en combineren daarbij de beste producten van de beste importeurs", vertelt Gilbert Verheijen. "Iedere box telt 4 tot 6 cakes waarmee je een complete vuurwerkshow kunt geven. Als liefhebber hoef je dus niet meer stad en land af te reizen, je vindt hier alles onder één dak. Omdat wij niet gebonden zijn aan één lijn, kunnen we altijd de nieuwste producten aanbieden. We onderscheiden ons echt in de uitgebreidheid van ons assortiment én de kwaliteit waar we voor staan. Mensen komen dan ook van heinde en verre naar 's-Hertogenbosch toe speciaal voor onze showboxen. Nieuw dit jaar zijn onze artikelen van de Exclusive Selection, interessant voor degenen die eens een keer iets anders willen dan anders. Tegenwoordig hebben we ook compound vuurwerk, waarbij verschillende cakes aan elkaar zijn verbonden, voor een nog spectaculairder effect. Je hoeft bovendien maar één keer aan te steken." Vuurwerk Orthen heeft tevens een brede collectie en zeer scherpe aanbiedingen in categorie 1 vuurwerk, dat het hele jaar door verkocht en aangestoken mag worden. "We hebben bijvoorbeeld 100 crackling balls voor 4,50 euro en 100 grondbloemen voor 3,50 euro. Ook de kids kunnen hier dus hun hart ophalen!"

U kunt nog meedoen aan de speciale Sinterklaasactie van Vuurwerk Orthen. Like de Facebookpagina en maak kans op een hele pallet vuurwerk. Tip: Er komt ook nog een Kerstactie. Neem ook een kijkje in de uitneembare folder van Vuurwerk Orthen elders in dit blad.

Vuurwerk Orthen is gevestigd aan Orthen 108 te 's-Hertogenbosch. Openingstijden losse verkoop; donderdag 28-12 8.00-22.00 uur, vrijdag 29-12 8.00-22.00 uur en zaterdag 30-12 8.00-23.59 uur. Op zondag 31-12 10.00-17.00 uur verkoop categorie 1 vuurwerk. De outlet winkel Vuurwerk Tolbrugstraat is gevestigd aan Tolbrugstraat 8-10 te 's-Hertogenbosch. Openingstijden losse verkoop; donderdag 28-12 9.00-18.00 uur. Voor meer informatie: 073-6907234 en www.vuurwerk-orthen.nl (hier vindt u o.a. uitleg en video's).

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox