Logo bosscheomroep.nl
Linde: "Ik ben constant op zoek naar vernieuwende, unieke producten." Foto: Niek Geneuglijk
Linde: "Ik ben constant op zoek naar vernieuwende, unieke producten." Foto: Niek Geneuglijk

Het perfecte cadeau voor iedereen

  Zakelijk

HEDEL – Linde van Rijsewijk realiseerde in 2007 haar grote droom. Onder de naam Linde Interieur opende ze een winkel in woonaccessoires in Hedel. Amper een jaar later verhuisde ze al van een ruimte van 30 m2 naar een 170 m2 tellend pand. In de loop der tijd is de winkel - met inmiddels de aangepaste naam Linde Leven - uitgegroeid tot een klein, luxe warenhuis waar wonen, koken en fashion op een natuurlijke manier samenkomen.

"Mijn hart ligt nog steeds bij de woonaccessoires", vertelt Linde enthousiast. "Van kussens, plaids en verlichting tot kaarsen en huisgeuren. Ik help mensen graag om van hun huis hun thuis te maken." Er is echter meer! "Op onze kledingafdeling hebben we een geheel eigentijdse collectie kleding, inclusief bijpassende sjaals, tassen en sieraden. Daarnaast is er een delicatessenafdeling waar we o.a. olie en azijn van de tap, verse handgemaakte chocolade bonbons, serviezen van verschillende merken en vernuftige kookhulpjes verkopen. Juist die mix van allerhande producten is bijzonder en maakt ons anders dan anders. Alles is overzichtelijk gerangschikt, daardoor straalt de winkel als geheel rust uit. Dankzij de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht voel je je hier snel op je gemak." In alles is de passie van Linde voor datgene wat ze doet, merkbaar. "De woorden 'ontdek, geniet, verras, beleef en proef' staan hier centraal. Ik laat me onder meer inspireren door de nieuwste trends op grote beurzen in steden als Parijs en Oslo. Kleuren die een hoofdrol spelen in de kledingcollectie, trek ik door naar bijvoorbeeld de woonaccessoires, zodat er een samenhangend geheel ontstaat. Om die reden verbind ik ook een thema aan ieder seizoen; deze winter is dat het Rijksmuseum." Linde wil vooral mooie, unieke en goede producten verkopen. "Wie op zoek is naar een bijzonder cadeau, zal hier zeker slagen. En natuurlijk zorgen we er voor dat alles extra mooi wordt ingepakt, dat hoort er gewoon bij!" Het wordt tijd dat ook Bosschenaren Linde Leven leren kennen. "We bevinden ons op een steenworp afstand van de stad en klanten kunnen gratis parkeren voor de deur, dus dat hoeft geen belemmering te zijn." U kunt ook een van de events bezoeken die Linde Leven regelmatig organiseert. Op 11 november a.s. staat bijvoorbeeld een proefevent gepland.

Linde Leven is gevestigd aan Raadhuis 11 te Hedel, 073-5995489. Meer informatie: www.lindeleven.nl en de Facebookpagina.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox