Logo bosscheomroep.nl
Sakis Isantoulas opende in juni de deuren van Irodion op het Rivierenplein Foto: Ben Nienhuis
Sakis Isantoulas opende in juni de deuren van Irodion op het Rivierenplein Foto: Ben Nienhuis

Genieten van traditionele Griekse gerechten bij Irodion

  Zakelijk

's-HERTOGENBOSCH – Sakis Isantoulas woont al 30 jaar in Nederland en heeft een passie voor de horeca. Hij werkte jaren bij verschillende, voornamelijk Griekse, restaurants. Eind juni opende hij de deuren van zijn eigen restaurant, Irodion, op het Rivierenplein in 's-Hertogenbosch.

"Ik heb de binnenkant van het pand flink onder handen moeten nemen", vertelt Sakis gedreven. "Om die reden heeft de verbouwing uiteindelijk vier maanden geduurd. Het is één grote, open ruimte geworden en het interieur is volledig vernieuwd. Ik wilde een Grieks restaurant realiseren dat helemaal van deze tijd was." En dat is zeker gelukt! Irodion heeft dankzij de prachtige olijfkleurige groentint op de muren en de strakke, donkere meubelen een frisse, moderne uitstraling. De foto's en fotoprints op de wanden zorgen er tegelijkertijd voor dat u zich als gast moeiteloos in het gastvrije Griekenland waant. "Als mensen hier binnenkomen, komen ze helemaal tot rust. Iedereen wordt verwelkomd met een Grieks drankje. We doen er alles aan om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. We hebben bewust gekozen voor een beperkte menukaart met verschillende authentieke Griekse gerechten. Op deze manier kunnen we de kwaliteit bieden waar we voor staan. Alles wordt iedere dag vers bereid. Wilt u iets wat niet op de kaart staat en we hebben de benodigde ingrediënten in huis, dan maken onze chef-koks dat graag voor u klaar. Ze houden ook rekening met specifieke dieetwensen. Voor de kinderen hebben we speciale kindergerechten." U kunt bij Irodion ook terecht voor feesten en partijen, voor groepen t/m 40 personen. "In overleg is bijna alles mogelijk." Plannen voor de toekomst zijn er nog genoeg. "Over een tijdje willen we ook gezellige, Griekse avonden organiseren met live muziek."

Irodion is gevestigd aan Rivierenplein 17 te 's-Hertogenbosch, tel. 073-6907412. Open: dinsdag t/m zondag van 16.30 tot 22.00 uur. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie: www.irodiondenbosch.nl en Facebook.


Reageer als eerste
Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

…De Bossche Omroep naast ’s-Hertogenbosch ook in Vught, Sint-Michielsgestel, Kerkdriel, Hedel en veel meer plaatsen verschijnt?