<p>Voor het huren van een (elektrische) auto kun je terecht bij Van den Udenhout Autoverhuur in Den Bosch of Eindhoven.</p>

Voor het huren van een (elektrische) auto kun je terecht bij Van den Udenhout Autoverhuur in Den Bosch of Eindhoven.

Van den Udenhout Autoverhuur breidt elektrische modellen uit

  Zakelijk

Autobedrijf Van den Udenhout onderstreept haar duurzame karakter met het toevoegen van ruim honderd elektrische auto’s aan de verhuurafdeling. Daarmee wordt Van den Udenhout Autoverhuur de grootste e-Verhuur maatschappij van Noord-Brabant.

DEN BOSCH - De verhuurvloot van het autobedrijf bestond deels al uit 100 procent elektrische modellen als de Audi e-tron, de Volkswagen ID.4, de Škoda CITIGOe iV en de Volkswagen e-Crafter. Omdat elektrisch rijden het afgelopen jaar enorm aan populariteit heeft gewonnen, wordt de verhuurvloot uitgebreid met zo’n honderd ID.3-modellen.

Volkswagen ID.3

“De ID.3 is de meest innovatieve elektrische Volkswagen. Door zijn grote succes is de CO2-uitstoot van alle Volkswagens in Nederland het afgelopen jaar met een derde deel gedaald,“ vertelt Michel Radings, manager (e-)Mobility bij Van den Udenhout. “Het duurzame karakter van de ID.3 heeft ons doen besluiten om juist deze auto in grote getalen in te zetten.”

Kalkhoff e-bikes

“Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor het gemak van een elektrische fiets,” vervolgt Radings. “Wij hebben daarom ook e-bikes van het Duitse merk Kalkhoff in de verhuur.” Hét perfecte vervoer om de drukte in de binnenstad met de auto te mijden.

Totaaloplossing 

“Om een totaaloplossing in (tijdelijke) mobiliteit te faciliteren, bieden wij ook mobiliteitspassen aan. Daar laad je een elektrische auto mee op, maar je reist er bijvoorbeeld ook mee met het openbaar vervoer.”

Iedereen met de behoefte aan tijdelijke mobiliteit kan terecht bij Van den Udenhout Autoverhuur met vestigingen in Den Bosch en Eindhoven. Alle voertuigen zijn te huur vanaf één dag. En wie een langere periode vervoer nodig heeft, kan gebruikmaken van shortlease constructies.

Meer informatie over de verhuur van auto’s bij Van den Udenhout Autoverhuur is te vinden op de website van het autobedrijf.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding