De tennis- en padelbanen (foto) van TV Bergenshuizen in Vught zijn weer geopend.
De tennis- en padelbanen (foto) van TV Bergenshuizen in Vught zijn weer geopend. (Foto: )

TV Bergenshuizen biedt zomerlidmaatschap aan

  Sport

Het park van tennisvereniging Bergenshuizen in Vught is weer open! De coronacommissie heeft het hele park coronaproof gemaakt. Er is een corona protocol opgesteld in overleg met de gemeente Vught en de gemeente heeft al tweemaal via een controle op het park vastgesteld dat iedereen zich netjes aan het protocol houdt.

VUGHT - In overeenstemming met het landelijke beleid is het paviljoen voor het nuttigen van een drankje voorlopig wel nog gesloten. Maar er kan dus wel weer getraind en vrij gespeeld worden. Tot 1 juni alleen nog maar het enkelspel, maar als de huidige dalende trend van het aantal coronabesmettingen doorzet, kan er vanaf 1 juni ook weer gedubbeld worden. Dat is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met de tennis- en padelsport bij TV Bergenshuizen.

Zomerlidmaatschap

Sinds een aantal jaren biedt TV Bergenshuizen een zomerlidmaatschap aan. Voor dit lidmaatschap van slechts 25 euro kun je in de maanden juni, juli en augustus gebruik maken van alle faciliteiten en zo vaak tennissen en padelen als het coronaprotocol toestaat.

Aanmelden

Dus kun je helaas nog niet je binnensport uitoefenen, nog niet terecht op je sportschool, of lijkt het je gewoon leuk om te padelen en tennissen? Neem dan een zomerlidmaatschap bij TV Bergenshuizen! Kijk op www.tvb.nl, zoek op zomerlidmaatschap en meld je aan. En vind je het leuk? Dan pak je het vervolglidmaatschap voor de rest van het seizoen (tot 1 april 2021) voor 50 euro extra!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding