MOVE Vught en Zwaluw V.F.C zijn op zoek naar enthousiaste meiden die samen met vriendinnen deel willen nemen aan het BFF-toernooi (Best Football Friends).
MOVE Vught en Zwaluw V.F.C zijn op zoek naar enthousiaste meiden die samen met vriendinnen deel willen nemen aan het BFF-toernooi (Best Football Friends). (Foto: )

Voetballen met je ‘Best Friends’

  Sport

Zijn jullie de nieuwe Oranje Leeuwinnen? MOVE Vught en Zwaluw V.F.C zijn op zoek naar enthousiaste meiden die samen met vriendinnen deel willen nemen aan het BFF-toernooi (Best Football Friends).

VUGHT - Op woensdag 30 september presenteren MOVE Vught en Zwaluw V.F.C. het BFF-toernooi voor meiden uit groep 3 t/m 8. Er wordt gespeeld in drie categorieën (groep 3-4, groep 5-6 en groep 7-8). Anders dan bij het schoolvoetbal hoef je nu niet op dezelfde school te zitten. Je kan dus een team vormen met jouw vriendinnen! Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers en (minimaal) één teambegeleider. Inschrijven doe je via www.vughtbeweegt.nl. Let op: je schrijft je in als team! Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op de website van MOVE Vught: www.movevught.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding