<p>Wie mee wil doen kan zich inschrijven op de website van www.golfraak.nl.</p>

Wie mee wil doen kan zich inschrijven op de website van www.golfraak.nl.

(Foto: Harald van Schie | BurgGolf)

Golf-event voor Brabantse kids

  Sport

Zaterdag 19 september is Golfbaan De Haverleij in ’s-Hertogenbosch het toneel van het grootste kids golffestival van Brabant: GOLF RAAK!

DEN BOSCH - Het festival is bedoeld voor alle kinderen in Brabant die spelenderwijs kennis willen maken met golf. Met spelletjes als ‘golfdarts’ of ‘hole in the wall’ worden jonge enthousiastelingen uitgedaagd om zo goed mogelijk te mikken in het funpark. Daarnaast kun je ‘knotsgolfen’ in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen en meten hoe hard je slaat. En er is een minigolfbaan aangelegd. ‘Het funpark is leuk voor iedereen’, aldus Geert Frommé, manager van de Bossche golfbaan en één van de organisatoren.’ vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongen / buurmeisje, die leukerd uit de klas, het is extra leuk als kinderen met elkaar naar het festijn komen.

Een hele dag golfplezier

Wie mee wil doen kan zich inschrijven op de website van www.golfraak.nl. Om zoveel mogelijk kinderen in het funpark te laten spelen, worden hier 3 verschillende tijdvakken aangeboden. Golfertjes kunnen starten om 10.00, 12.00 en 14.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Dump je ouders

Terwijl de kids het spectaculaire funpark aan het uit proberen zijn, kunnen de ouders ook een gratis golfclinic volgen. Zij kunnen zich via dezelfde link inschrijven voor deze kennismakingsles. Ouders kiezen bij inschrijven dan voor de les ‘Dump je ouders’.

Gezamenlijk initiatief

Het GOLF RAAK festival is een initiatief van de Nederlandse Golf Federatie in samenwerking met 5 Brabantse golfbanen, Golfclub Bois Le Du, Golfclub Rosmalen, Golfclub Vught, Golfclub de Dommel en BurgGolf de Haverleij. Het festival vindt plaats op deze laatste golfbaan, Leunweg 40 – Den Bosch.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding