The Battle of the DJ’s Den Bosch gaat online


Winnaar The Battle of the DJ's Den Bosch 2019 DJ Trovao.
Winnaar The Battle of the DJ's Den Bosch 2019 DJ Trovao. (Foto: )

The Battle of the DJ’s Den Bosch gaat online

  Cultuur

The Battle of the DJ’s Den Bosch gaat onlineAankomende donderdag 21 mei is het zover: the Battle of the DJ’s Den Bosch! Het jaarlijks terugkerend evenement waar opkomende dj-talenten de kans krijgen om hun kunsten te vertonen. Dit keer in een online jasje, de dj’s laten van 19:00 tot 22:30 hun 20-minuut durende set zien voor een livestream.

DEN BOSCH - De afgelopen weken is de organisatie van het INTRO Festival Den Bosch druk bezig geweest met de dj-werving, de selectie van de talenten en de voorbereidingen voor de livestream. Uit de vele aanmeldingen is een selectie gemaakt van 8 talenten: DJ Trovão, DJopps, Row Da Coppa, Prolatido x Myrtrix, Jorance, TimoV, STRX en Kelvin Farheaven.

Juryprijs

Gedurende deze livestream strijden de 8 opkomende talenten om de juryprijs: draaien op het INTRO FESTIVAL @Home dat begin september plaatsvindt. Dit festival wordt eveneens online georganiseerd voor alle studenten van Avans Hogeschool, HAS, Fontys, Koning Willem I College, Helicon en JADS. Meer informatie over het INTRO FESTIVAL @Home volgt.

Winactie

Naast de juryprijs kan het publiek stemmen op de deelnemende dj’s en reageren op de optredens in de chat. De winnaar van de publieksprijs krijgt de gelegenheid om te draaien op één van de events van Studance. Ook is er een winactie waarbij het publiek een mooie prijs kan winnen.  

Livestream

The Battle of the DJ’s Den Bosch is te volgen via introfestivaldenbosch.nl/battle-livestream.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding