Gé van Berkel neemt zondag 8 maart zijn toehoorders mee op een poëtische reis. Foto: Hennie Raaijmakers
Gé van Berkel neemt zondag 8 maart zijn toehoorders mee op een poëtische reis. Foto: Hennie Raaijmakers (Foto: Hennie Raaijmakers)
Theater aan de Parade

Dichter aan tafel met Gé van Berkel

  Cultuur

DEN BOSCH - Een dichterlijk en muzikaal intermezzo op de zondagmiddag, in het Theatercafé, door oud-toneelmeester van Theater aan de Parade Gé van Berkel, mét een smakelijke lunch. Dat is Dichter aan Tafel. Waarbij Gé daadwerkelijk de afstand met zijn publiek tot een minimum verkleint en hij hen op innemende wijze meeneemt op een poëtische reis. Dichter aan tafel is op zondagmiddag 8 maart te bezoeken in het Theatercafé van Theater aan de Parade.

Gé schrijft niet alleen de poëzie, maar draagt deze ook met zijn krachtige stem voor. Van lichtvoetig tot uiterst serieuze gedichten, alles komt voorbij op deze middag. Tijdens het programma worden verschillende onderwerpen op poëtische wijze door Gé benoemd en neemt hij zijn publiek mee op een bijzondere wandeling langs memorabele gebeurtenissen uit het (nabije) verleden en vaak met een persoonlijke inslag.

Het geheel wordt muzikaal omlijst door de, zoals Gé het noemt, "verduiveld goede gitaristen" van Pas de Trois. Deze muzikale rasartiesten weten met hun gitaarspel ook bij de gasten een gevoelige snaar te raken. Tijdens de geheel verzorgde lunch zal het de gasten tevens aan niets ontbreken. Kom Dichter aan tafel en geniet!

Kaarten zijn uitsluitend in voorverkoop te verkrijgen via de website van het theater of via de theaterkassa.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding