Foto:
Theater aan de Parade

'Verliefd op Ibiza' als musical in Den Bosch

  Cultuur

DEN BOSCH - Donderdag 26 maart komt de feelgood musical 'Verliefd op Ibiza' naar Theater aan de Parade. De show neemt je mee naar de zwoele zomeravonden op het betoverende eiland in de Middellandse Zee. Ga mee op reis en kom alvast in de zomerse sferen. Met Johnny Kraaijkamp, Guido Spek en Mylène d'Anjou.

Iedereen uit de familie van ex-popicoon Lex wordt hopeloos verliefd. Tijdens de verraderlijke vakantiezon stuiteren de hormonen over de bar. Nieuwe gezichten, oude bekenden, nieuwe kansen: op het Spaanse eiland kent liefde geen grenzen. Het gezelschap rondom de vergeten popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt.

De musical 'Verliefd op Ibiza' zit vol met humor, toffe muziek en een flinke dosis liefde. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Ibiza kent geen grenzen en is meer dan alleen maar feestjes bij de ondergaande zon. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film maar kent een aantal verrassende elementen. Nieuw is bijvoorbeeld de rol van Johnny Kraaijkamp als de moeder van Lex, een vrouw geboren als man.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding