Een avontuurlijke voorstelling met Kikker en zijn vriendjes. Zondag 26 januari is Kikker te zien bij Theater aan de Parade.
Een avontuurlijke voorstelling met Kikker en zijn vriendjes. Zondag 26 januari is Kikker te zien bij Theater aan de Parade. (Foto: Boy Hazes)
Theater aan de Parade

Ga op reis met Kikker en zijn vriendjes!

  Cultuur

DEN BOSCH - 'Kikker en het avontuur (4+)' is een vrolijke familievoorstelling waarin Kikker en zijn vriendjes voor veel spannende uitdagingen komen te staan. De show is gebaseerd op de bekende Kikkerboeken van Max Velthuijs. Kikker, Eend, Haas, Varkentje en Rat zijn te zien op het podium. Zondag 26 januari is deze jeugdvoorstelling te zien bij Theater aan de Parade.

Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Maar wanneer het begint te regenen moeten ze weer snel terug naar huis. Eenmaal thuis ontdekken ze dat de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen. In deze vrolijke musical wordt gedanst, gezongen en plezier gemaakt. Ook belangrijke thema's die een rol spelen bij een kinderleven komen aan bod, zoals verveling, alleen zijn en heimwee. Een avontuurlijke voorstelling voor de hele familie!

'Kikker en het avontuur (4+)' is op zondag 26 januari om 14:00 uur te zien bij Theater aan de Parade. Voor kaarten en info ga je naar theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding