Opera2day laat je maandag 16 maart om 20.00 uur meevoeren naar de krochten van je ziel in een ijzersterk decor van muziek, dans en zang. Kaarten zijn te bestellen via theateraandeparade.nl.
Opera2day laat je maandag 16 maart om 20.00 uur meevoeren naar de krochten van je ziel in een ijzersterk decor van muziek, dans en zang. Kaarten zijn te bestellen via theateraandeparade.nl. (Foto: )
Theater aan de Parade

Amateuracteurs gezocht voor Opera Melancholica

  Cultuur

DEN BOSCH - De fascinerende voorstelling 'Opera Melancholica' van OPERA2DAY is maandag 16 maart te zien in Theater aan de Parade. OPERA2DAY zoekt hiervoor vijftien amateuracteurs om de rol van coassistent op zich te nemen.

Opera Melancholica is de gloednieuwe productie van OPERA2DAY i.s.m. het New European Ensemble en Scapino Ballet Rotterdam. Het thema van de voorstelling is melancholie, een oude benaming voor depressieverschijnselen. De voorstelling wordt geopend door een acteur in de rol van psychiater, die het publiek vertelt over zijn werk. Hij laat uiteindelijk één van zijn patiënten, en diens psychische problematiek, zien: Roderick Usher. Met muziek van Philip Glass en dans door het Scapino Ballet wordt dit een uniek spektakel waar je niet alleen ogen en oren tekortkomt, maar waar ook je gemoed op de proef wordt gesteld.

Voorafgaand aan de voorstelling is er al van alles te beleven in het theater. Daarvoor zoekt OPERA2DAY 'coassistenten': amateuracteurs en -actrices tussen de 15-30 jaar die een extra dimensie durven te geven aan deze bijzondere voorstelling. De coassistenten zijn belangrijke sfeermakers voor het binnenkomende publiek en zorgen ervoor dat de voorstelling telkens nét even wat anders verloopt. Tijdens de voorstelling zitten de amateuracteurs in de zaal. Zij krijgen hier uiteraard een vrijkaartje voor.

Ben jij niet bang om in je rol op mensen af te stappen, ben je tussen de 15 en 30 jaar en vind je het leuk om te improviseren? Meld je dan aan via bit.ly/coassistenten en word onderdeel van dit bijzondere spektakel! Op de dag zelf krijg je uitleg en je kunt jezelf voorbereiden door middel van toegestuurde filmpjes. 16 maart ben je aanwezig van 17:30 uur tot (uiterlijk) 22:30 uur. Er zijn vijftien plekken beschikbaar. Wie het eerst komt die het eerst maalt! Val je net buiten de doelgroep, maar wil je wel graag meedoen? Geïnteresseerden tot 40 jaar nodigen we uit om tóch het aanmeldformulier in te vullen. We plaatsen je dan op een reservelijst en bieden je de stageplaats later wellicht alsnog aan.

Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Mieke van der Ven, de projectleider van OPERA2DAY: meedoen@opera2day.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding