Logo bosscheomroep.nl
De Amerikaanse wereldster Oleta Adams komt in december naar Nederland
De Amerikaanse wereldster Oleta Adams komt in december naar Nederland

Oleta Adams komt naar Theater aan de Parade

  Cultuur

's-HERTOGENBOSCH - De Amerikaanse wereldster Oleta Adams komt in december naar Nederland. Op dinsdag 19 december is 'The lady of soul' te zien in Theater aan de Parade met een bijzondere kerstspecial. Een avond genieten in ultieme kerstsfeer met klassieke kerstliedjes en persoonlijke favorieten. 'Let is snow' en 'Have yourself a merry little Christmas' zullen niet ontbreken op deze feestelijke avond.

Oleta Adams trad jarenlang op in pianobars, hotelfoyers en showrooms in Kansas voordat ze werd ontdekt. Door Tears for Fears werd ze in 1989 gevraagd om mee te werken aan het album Seeds of love, de videoclip voor 'Woman in chains' en de Europese tournee. Door het doorslaande succes van haar hartstochtelijke hit 'Get Here', scoorde Oleta Adams meteen platina met haar solo debuutalbum 'Circle of one'.

Sindsdien weet Oleta Adams een nog steeds groeiend aantal fans over de hele wereld te inspireren met haar eigen nummers die teruggaan naar haar wortels in gospel. Maar zoals ze al bewees in haar eerste samenwerking met Tears for Fears, maakt ze net zo makkelijk de overstap naar soul, R&B, urban en popmuziek. Haar succes werd gevoed door wereldwijde tours met naast Tears for Fears onder anderen Phil Collins, Michael Bolton en Luther Vandross. Inmiddels is haar status als Lady of Soul ruimschoots bevestigd met vier Grammy Award nominaties en meer dan twee en half miljoen verkochte albums.

Eerder dit jaar verscheen haar langverwachte nieuwe, negende album 'Third Set', waarvoor ze zich liet inspireren door de late uurtjes als de band eindelijk zijn eigen muziek kon gaan spelen in de pianobars en loungebars waar ze ooit haar carrière begon.

De kerstspecial van Oleta Adams is dinsdag 19 december om 20.00 uur te zien in Theater aan de Parade. Voor kaarten en meer informatie: Theateraandeparade.nl.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox