Logo bosscheomroep.nl
Freek de Jonge presenteert zijn nieuwe programma voor het eerst in Theater aan de Parade
Freek de Jonge presenteert zijn nieuwe programma voor het eerst in Theater aan de Parade

Freek de Jonge brengt zijn koffers mee

  Cultuur

's-HERTOGENBOSCH. Freek had speciaal voor Theater aan de Parade een nieuwe voorstelling geschreven. Iets met een kerk. Doordat de verhuizing van het theater naar de St. Cathrien niet door kon gaan (het theater blijft voorlopig op de Parade), heeft Freek met veel enthousiasme een grote liefde van hem kunnen gebruiken als onderwerp voor een nieuwe show: 'Koffers'.

Na het succes van 'Dit is geen Oudejaarsconference' komt Freek met een sfeervol programma tijdens de feestdagen. En in Theater aan de Parade zal hij deze show voor het allereerst gaan opvoeren.

Ruim 40 jaar lang ging, onder de titel 'Koffers', de show van de legendarische diskjockey Dries Draaisma de ether in. 'Koffers' was lange tijd razend populair bij de luisteraars door zijn unieke variatie van populaire plaatjes en praatjes. Actuele interviews en ooggetuige-verslagen en vertaalde hits van alle tijden. Freek – in de personage van Dries- zal samen met de band Lik op Stuk een avondvullend programma verzorgen.

'Koffers' is op 14 en 15 oktober te zien in Theater aan de Parade. Voor kaarten en meer informatie: theateraandeparade.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

…De Bossche Omroep naast ’s-Hertogenbosch ook in Vught, Sint-Michielsgestel, Kerkdriel, Hedel en veel meer plaatsen verschijnt?