<p>Vijf verschillende kunstenaars delen een eigenschap: het gebruik van kleur.</p>

Vijf verschillende kunstenaars delen een eigenschap: het gebruik van kleur.

Expo bij KuBra; Passie voor Kleur

  Cultuur

In de Kubra-Art galerie in Rosmalen opende onlangs de nieuwe expositie Passie voor Kleur. De werken, die gemaakt zijn door een verzameling Brabantse kunstenaars, zijn ook in diverse etalages én digitaal te zien.

Rosmalen - Tijdens deze expositie geven vijf Brabantse kunstenaars een verrassende en diverse collectie met een gemene deler: kleur. Er worden keramische vazen en objecten van keramiek met verrassende materialen getoond, olieverf- en acrylschilderijen en collages. De stijlen variëren van abstracte kunst tot magisch realisme.De werken zijn van Hetty van Gool (Vinkel), Carla van der Heiden (Veldhoven), Frank Keiren (Nuenen), Arma van Rijsbergen (Tilburg) en Leny de Vos-van Erp (Empel).

Eigen thuishonk

Met inzet van kunstenaars, de inwoners, het centrummanagement van Rosmalen en de pandeigenaar heeft stichting KuBra weer haar eigen thuishonk. De KuBra-Art Galerie aam de Achter de Driesprong 9 in het centrum van Rosmalen. Daar kan KuBra een podium bieden aan haar leden om te exposeren en workshops te geven. Er zijn wisselende exposities, steeds voor periodes van zes weken, waar iedere keer verschillende kunstenaars aan meedoen.

Deze expositie loopt nog tot en met 23 mei. De kijk voor de actuele openingstijden op de website van KuBra-Art.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding