Stijlicoon Coco in musical 100% Coco naar Den Bosch [Theater aan de Parade]


<p>Claudia Kanne (bekend van Spangas) neemt de rol van Coco op zich.</p>

Claudia Kanne (bekend van Spangas) neemt de rol van Coco op zich.

(Foto: )
Theater aan de Parade Theater aan de Parade

Stijlicoon Coco in musical 100% Coco naar Den Bosch

  Cultuur

DEN BOSCH - Coco houdt van mode en is dan ook een echte ‘style tiger’. Na de boekenreeks van Niki Smit, de films ‘100% COCO’ en ‘100% COCO New York’ komt Coco op zondag 21 maart naar TP in HAL8 – Brabanthallen met haar eigen musical! Met Claudia Kanne als Coco. Een aanrader voor creatieve jonge meiden die geïnteresseerd zijn in mode en vlogs!

Coco heeft een compleet eigen stijl en loopt graag in haar eigen creaties rond. Haar grootste droom is om een beroemd stijlicoon te worden. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Ze tekent, knipt en naait al haar ideeën tot echte kledingstukken. Maar als ze op haar eerste schooldag wordt uitgemaakt voor Coco de Clown is ze niet meer zo zeker over haar eigen stijl. Uit onzekerheid besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken in de kast te laten hangen en als grijze muis door het leven te gaan.

Vlogs worden een hit
Ze laat het er niet zomaar bij zitten en begint een modevlog onder de naam ‘Style Tiger’. De vlogs worden een hit! Zou ze dan toch een stijlicoon kunnen worden? En zou Bruno, de eigenzinnige jongen van school, haar eindelijk zien staan? Je ziet het allemaal in ‘100% Coco’ de musical!

100% COCO de Musical (9+) zie je op zondag 21 maart in TP in HAL8 – Brabanthallen. Voor kaarten en info ga je naar de website van Theater aan de Parade: www.theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding