Foto: Henk van Esch

Vanaf dit weekend kermis in Rosmalen

ROSMALEN - In het kader van de Bossche Zomer houdt Buro de Kermisgids dit jaar toch een kermis in Rosmalen. De gemeente heeft hiervoor een vergunning verleend. De kermis vindt plaats van zaterdag 8 tot en met woensdag 12 augustus op het Gildeplein.

De kermis in Rosmalen is op zaterdag 8 augustus van 13.00 tot 23.00 uur. En van zondag 9 tot en met woensdag 12 augustus van 13.00 tot  22.00 uur.

Veilig bezoek aan de kermis
De kermis is dit jaar wegens het coronavirus, anders dan andere jaren. Het terrein is afgesloten en heeft één in- en uitgang. Er is beveiliging om de bezoekers hierbij te begeleiden. Er is een maximum aantal bezoekers van zevenhonderd en het terrein wordt (tijdelijk) afgesloten als dit aantal bereikt wordt. Ook is er extra ruimte tussen de attracties, dit voor loopstromen en om afstand te houden. Er komt een veilige wachtrij buiten, als het maximaal aantal bezoekers op het terrein is bereikt.

Op de kermis zijn onder andere de attracties het Spookhuis, de Booster, de Autoscooter en de Rupsbaan aanwezig.

Parkeren
In enkele straten rond het Gildeplein geldt een tijdelijk parkeerverbod voor voertuigen. Alleen bewoners mogen hier nog parkeren. Rond het kermisterrein zijn extra fietsenstallingen. In de buurt zijn voldoende parkeermogelijkheden voor auto’s.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding