Eva van Pelt zoekt tijdens haar concerten het contact op met haar publiek Foto: Dave Menkehorst
Eva van Pelt zoekt tijdens haar concerten het contact op met haar publiek Foto: Dave Menkehorst (Foto: Dave Menkehorst)

Eva van Pelt: muzikale ontmoeting met publiek

DEN BOSCH - De muzikale maker van Brabantse bodem Eva van Pelt gaat donderdag 20 augustus om 20.00 en 22.00 uur op zoek naar contact met haar publiek. Verwacht een intiem, informeel concert met oud en nieuw Nederlandstalig werk, in duo bezetting. De woorden worden begeleid op gitaar, ukulele, bas en laptop.

Het werk van Eva van Pelt onderscheidt zich door de zoektocht naar een ander contact met haar publiek. Het publiek kleurt Eva’s muziek en teksten telkens tot een unieke uitvoering die alleen op dat moment bestaat. Intieme momenten worden gedeeld met iedereen in de ruimte. Aandacht, liefde, lef, zichtbaarheid, energie en kracht staan hierin centraal.

Eva van Pelt maakte het album ZWART (2016) en de EP HIER (2019) en verschillende muziekvoorstellingen voor onder andere Theaterfestival Boulevard. Ook werkte ze samen met Productiehuis De Nieuwe Oost en nu als Nieuwe Maker samen met Willem Twee Muziek in haar thuisstad Den Bosch.

DIS NIE NORMAAL is hét Bossche zomerprogramma van Theater aan de Parade in samenwerking met De Bossche Zomer. Voor kaarten en info ga je naar theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden










Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding