Bossche Bol XL voor een superzwager


Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor een superzwager

Wim Schellekens is verguld met zijn zwager René Ulehake en de manier waarop hij klaarstaat voor zijn omgeving. Hij wil zijn dank uiten met de Bossche Bol XL van deze week.

"Als iemand de Bossche Bol XL verdient is hij het wel! René staat altijd voor iedereen klaar bij allerlei klusjes, vooral bij oudere mensen en bij de hele familie, vrienden en kennissen. Hij is zelf conciërge en ook op school loopt iedereen met hem weg. Daar regelt hij ook al de klusjes en de kinderen daar zijn ook allemaal dol op hem. Met Sinterklaas regelt hij de muziek, het geluid en zingt hij zelf ook een liedje, want muziek is zijn grote passie. Zo treedt hij ook altijd op voor de gehandicapten in Schijndel en vooral deze mensen, kinderen en ouderen, hebben bij hem een speciaal plekje in zijn hart. Niemand doet ooit tevergeefs een beroep op hem, dus als iemand deze Bossche Bol XL verdient, is hij het wel. "

- Groeten Wim Schellekens

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding