Foto:

Met de bus door Brabant? Nieuwe dagkaart voor het gezin

DEN BOSCH - Voor alle thuisblijvers en toeristen in Brabant, heeft Arriva deze zomer de Zomerfamiliedagkaart. Daarmee kan het hele gezin één dag onbeperkt door Brabant reizen voor 10 euro. De kaart is online te koop en een dag geldig. 

Op één Zomerfamiliedagkaart kunnen minimaal twee en maximaal vijf personen reizen, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en zonder vervoerbewijs mee. De Zomerfamiliedagkaart is de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen van Arriva in Brabant, behalve op de Nightliners en de Transferiumbussen in Den Bosch. De Zomerfamiliedagkaart is ook geldig in de bussen van Hermes. De kaart is vanaf 22 juli tot en met 31 augustus 2020 als E-ticket te koop via de webshop op arriva.nl/zomerfamiliedagkaart.

Extra maatregelen

Sinds 1 juli mag iedereen weer met het OV, ook voor een dagje uit. Arriva heeft daarvoor extra maatregelen getroffen. Zo wordt extra aandacht besteed aan het schoonmaken van de bussen en worden reizigers gevraagd niet voorin, maar achter in te stappen. Bij de halte, maar ook bij het in- en uitstappen geldt dat er afstand gehouden moet worden. Verder zijn alle reizigers vanaf 13 jaar verplicht een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

Vooruit plannen
De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland via de reisplanner op bravo.info. Behalve de Zomerfamiliedagkaart zijn ook andere vervoerbewijzen geldig, zoals de OV-chipkaart of E-tickets. Tips voor leuke uitstapjes staan op bravo.info/leukeuitjes.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding