Met je auto naar de film in een echte drive-in bioscoop op Treurenburg


Voorbeeld van een drive-in bioscoop, hier in een Rijswijks winkelcentrum.
Voorbeeld van een drive-in bioscoop, hier in een Rijswijks winkelcentrum. (Foto: Simone van der Burg)

Met je auto naar de film in een echte drive-in bioscoop op Treurenburg

DEN BOSCH - Vanuit de auto naar een film kijken. Het is een Amerikaans fenomeen uit de jaren 50 en al jaren uit de mode. Maar door de coronamaatregelen en het afstand houden is een drive-in bioscoop een welkome uitkomst. In zo'n 'openluchtbioscoop' wordt zaterdag 18 juli en zaterdag 25 juli op de Treurenburg films op een groot scherm laten zien.

Vanuit een auto kunnen maximaal drie personen per voertuig naar de film kijken. Het geluid komt via de speakers van de autoradio. Via een internetstemming kon het publiek de getoonde films kiezen. Daaruit zijn de films Grease en Bohemian Rhapsody naar voren gekomen. 

Kaartverkoop
De film Grease (waarin overigens ook een bezoek aan een drive-in bioscoop te zien is) draait op zaterdag 18 juli en de biopic Bohemian Rhapsody op zaterdag 25 juli. Er zijn in totaal tachtig autoplaatsen beschikbaar. Er worden geen kaarten aan de deur verkocht. Kaarten zijn à 29 euro per auto te koop via de website driveinbioscoopdenbosch.nl.

Tijdens bestelproces kun je aangeven met hoeveel mensen je komt. Dat aantal personen wordt bij aankomst gecontroleerd. Ook geef je tijdens het bestellen aan of je met een lage of een hoge auto komt. De hoge auto’s worden op de achterste rijen geplaatst in verband met de zichtbaarheid. Tickets moeten uitgeprint worden voor aankomst bij de drive-in. Dat ticket dient namelijk te worden ingeleverd bij aankomst.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding