Najib Amhali komt met zijn show ‘Waar was ik’ naar Cultuurstad Theaters!.
Najib Amhali komt met zijn show ‘Waar was ik’ naar Cultuurstad Theaters!. (Foto: )

Kaartverkoop start voor Cultuurstad Theaters

DEN BOSCH - Vanaf 1 september opent Theater aan de Parade samen met Mainstage Brabanthallen onze eerste 1,5 meter theater! Tijdens Cultuurstad Theaters kan je genieten van de magie van theater in een sfeervolle én veilige setting. De kaartverkoop start hiervoor op woensdag 22 juli om 12.00 uur.

Op veilige en gepaste afstand biedt Cultuurstad Theaters een breed theateraanbod voor een groot publiek. Zo’n duizend bezoekers per voorstelling zijn van harte welkom om te genieten van de verschillende bestaande of ontwikkelde producties. Een kleine greep uit de programmering per 1 september 2020: Najib Amhali, Het Zuidelijk Toneel, De Waanzinnige Boomhut, Karin Bruers, De Koninklijke Harmonie, Shirma Rouse en Damn, Honey de podcast. De kaartverkoop voor dit unieke aanbod start op woensdag 22 juli om 12.00 uur.

Veilig en flexibel
Jeroen Dona, directeur Brabanthallen: “We hebben een zee aan ruimte in de Brabanthallen en onze entertainmenthal Mainstage beschikt over een volledig flexibele zaalopstelling. Hierdoor hebben we niet vanuit een vast kader hoeven denken, maar konden we van nul af aan een goed 1,5 meter theater bouwen. Waardoor we niet alleen een veilige setting hebben kunnen creëren, maar ook een sfeervolle zaal, waarin het publiek weer genieten kan van de magie van het theater”.

Vriend van het theater
Om zeker te zijn van een zitplaats, is er ook de mogelijkheid om vriend van het theater te worden. Vrienden krijgen voorrang op de reguliere kaartverkoop en kunnen kaartjes voor Cultuurstad Theaters al op 20 juli kopen. Vanaf woensdag 15 juli zijn de nieuwe Vriendenpassen te koop.

Cultuurstad Theaters opent vanaf 1 september haar deuren. De kaartverkoop start op woensdag 22 juli om 12.00 uur. Voor kaarten en info ga je naar theateraandeparade.nl,

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding