De Bossche Burgemeester Jack Mikkers presenteerde eerder in de lobby van Hotel Central de plannen voor de Bossche Zomer van 2020. Foto: Henk van Esch Fotografie
De Bossche Burgemeester Jack Mikkers presenteerde eerder in de lobby van Hotel Central de plannen voor de Bossche Zomer van 2020. Foto: Henk van Esch Fotografie (Foto: Henk van Esch Fotografie )

De Bossche Zomer gaat (nat) van start

DEN BOSCH - Vandaag, woensdag 1 juli, gaat de Bossche Zomer van start. Op verschillende plekken in Den Bosch is er van alles te doen voor inwoners, gratis en tegen betaling. Een aanbod dat steeds anders is. Denk aan het volgen van een workshop, het beleven van een voorstelling of optreden, het bekijken van tentoonstelling of genieten van een drankje op een terras. Het proberen van sporten, zoals een basketbalclinic of meedoen met een speurtocht behoort ook tot de mogelijkheden.

Met de bedoeling te ervaren, te beleven en elkaar in onze mooie gemeente te ontmoeten. Kleinschalig, want veiligheid staat voorop. Op de website van de Bossche Zomer staat het gehele programma. Die activiteiten worden verspreid over de gemeente, in zogenaamde kwartieren. Dat zijn de Brabanthallen, Kop van ’t Zand, Binnenstad, Zuiderpark en Pettelaarse Schans. Mogelijk komt ook in Rosmalen een kwartier en zijn er activiteiten in Vinkel.

Doe mee!
De organisatie van de Bossche Zomer is al ver met de invulling van het programma. Maar er is nog ruimte voor nieuwe initiatieven om mee te doen. Wie muziek of toneel speelt, dans, fotografeert of knutselt en iets wil laten horen, zien of een workshop wil geven, kan zich aanmelden via de website van de Bossche Zomer.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding