Foto:

We mogen (voorzichtig) weer! Bied je activiteit aan in onze agenda en deel het met de regio

DEN BOSCH - Na een periode van annuleren, uitstellen, afgelasten en cancelen begint voorzichtig het 'uitgaansleven' weer op te starten. In het 'nieuwe normaal', met anderhalve meter afstand en met respect voor de regels van het RIVM. Hoe dan ook, dat is beter dan niets. 

Met het opkomen van nieuwe, kleinschalige evenementjes, activiteitjes en optredentjes kan ook de Agenda van de Bossche Omroep weer beginnen om tot haar vertrouwde statuur terug te keren. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. 

Deel het met de wijde regio
Durf jij het aan om in deze ingewikkelde tijd iets te organiseren in de gemeente Den Bosch, Vught, Sint-Michielsgestel of Schijndel? Maak dan een agendavermelding aan via deze website. Vermeld daarbij duidelijk welke regels worden gehanteerd om het evenement coronaproof te laten verlopen. Is er bijvoorbeeld een maximaal aantal deelnemers? Of moet er gereserveerd worden? Duidelijkheid vooraf voorkomt verwarring aan de deur. Verder biedt het invulformulier de mogelijkheid om tijd en locatie aan te geven én is er een mogelijkheid voor een beknopte beschrijving voor de papieren editie.   

Zet jij iets op touw? Laat het ons weten en klik hier!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding