Het Lidwinaveld staat woensdag 24 juni in het teken van Camping Fun. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.
Het Lidwinaveld staat woensdag 24 juni in het teken van Camping Fun. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. (Foto: )

MOVE Vught actiever voor de thuisblijvers deze zomer

VUGHT - Aangezien de kans groot is dat veel mensen dit jaar niet op vakantie gaan, heeft MOVE Vught besloten om haar zomerprogramma uit te breiden voor meerdere doelgroepen. De buurtsportorganisatie komt binnenkort met een zomerprogramma om Vught bezig en in beweging te houden.

De buurtsportcoaches van MOVE houden op dit moment op 'Plein Sportief' al elke woensdagmiddag naschoolse activiteiten voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. Die staat woensdag 24 juni in het teken van 'Camping Fun' op het Lidwinaveld, het grasveld aan Lidwinastraat/Brabantlaan. De activiteit wordt aangeboden tussen 13.45 en 14.45 uur en tussen 15.00 en 16.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht en dat kan via de website van Vught Beweegt. Inschrijven kan tot dinsdag om 16.00 uur.

Walking Football
Door het coronavirus hebben veel activiteiten stilgelegen. Zo ook het Walking Football van MOVE Vught. Volgens die organisatie waren de mannen dan ook dolblij toen werd medegedeeld dat de activiteit weer werd opgestart, het in acht nemen van de richtlijnen die er gelden. Walking Football is voor 60-plussers die graag in beweging willen zijn/blijven en een balletje willen trappen. De naam zegt het al, er wordt niet gerend, maar gelopen om blessures te voorkomen. Walking Football is op woensdag van 10.30 tot 11.30 uur bij Zwaluw VFC. Voor info kun je mailen naar info@movevught.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding