Op veilige afstand heette wethouder Roy Geers de kopers welkom in hun nieuwe wijk: Hartje de Lanen in Rosmalen.
Op veilige afstand heette wethouder Roy Geers de kopers welkom in hun nieuwe wijk: Hartje de Lanen in Rosmalen. (Foto: )
Bouwen en Wonen

Proost op bouwstart van Hartje de Lanen

ROSMALEN - In de Groote Wielen in Rosmalen werd dinsdag 9 juni geproost op een voortvarende bouw van nieuwbouwproject Hartje de Lanen. 

De bouw was begin maart al gestart, maar vanwege de coronamaatregelen was er nog geen gelegenheid geweest om gezamenlijk het glas te heffen. Wethouder Roy Geers proostte vorige week samen met de kopers – op afstand – op een succesvolle start bouw en heette de toekomstige bewoners welkom in hun nieuwe wijk.

Gevarieerd straatbeeld
Met de bouw van de twintig gasloze en energieneutrale woningen werd begint maart gestart. Kenmerkend moet het gevarieerde straatbeeld worden met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen.

Snelle bouw
Ondanks de coronacrisis is de bouw voorspoedig verlopen. “Dit is het eerste project in ons volledig nieuwe modulaire concept,” aldus uitvoerder Joris Kerkhof. “De snelheid waarin we nu kunnen bouwen is echt ongekend. Medio mei stond het volledige casco en eind mei werden de dakkappen al geplaatst. We verwachten de woningen in september op te leveren.”

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding