Met het overlijden van Bib van Rijckevorsel verliest Vught een van haar meest markante en aimabele inwoners. Foto: Henk van Esch Fotografie
Met het overlijden van Bib van Rijckevorsel verliest Vught een van haar meest markante en aimabele inwoners. Foto: Henk van Esch Fotografie (Foto: Henk van Esch Fotografie)

Vught neemt afscheid van Bib van Rijckevorsel

Jonkheer en Zwanenbroeder Bib van Rijckevorsel is niet meer. Vorige week zaterdag overleed hij op 77-jarige leeftijd aan de gevolgen van een slopende ziekte. Hij laat zijn vrouw Mary, twee kinderen en zes kleinkinderen na.

VUGHT- Afgelopen vrijdag vond in de Heilig Hart Kerk in Vught een afscheidsdienst plaats in het bijzijn van familie, vrienden, kennissen en andere genodigden. Aansluitend werd Van Rijckevorsel begraven op zijn eigen Landgoed Beukenhorst.

Bib van Rijckevorsel is weliswaar in Den Bosch geboren, maar hij heeft zijn hele leven in Vught gewoond. Hij was de zoon van de voormalige Vughtse burgemeester Frans van Rijckevorsel en de kleinzoon van burgemeester August van Lanschot, destijds kasteelheer van Kasteel Maurick.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding