Olivier en Frederik Olijslagers.
Olivier en Frederik Olijslagers. (Foto: Menno Schaefer)

FEBO keert terug op Woonboulevard

DEN BOSCH - Een grote brand in het voorjaar van 2018 legde de snackbar FEBO op de Woonboulevard Den Bosch in de as. Twee jaar later keert de frituur terug, met nieuwe eigenaren. Dinsdag 21 april openden de broers Olivier en Frederik Olijslagers de deuren. 

Het pand op het Retailpark waarin FEBO was gevestigd en zich ook nu weer vestigt, werd in het voorjaar van 2018 volledig verwoest door een grote brand. Het was lang de vraag of FEBO weer terug zou keren op de locatie.

De nieuwe eigenaren van de vernieuwde FEBO vestiging op de woonboulevard zijn de heren Olivier en Frederik Olijslagers. De broers hebben jarenlange ervaring in de horeca en de fastservice. Olivier: “Wij horen dat veel gasten blij zijn dat FEBO weer open gaat. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst”.

Met de opening van deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens van de ondernemers in vervulling. FEBO-directeur Dennis de Borst noemt zich trots weer te openen in Den Bosch. "Wij hebben dan ook veel vertrouwen in deze bewezen locatie en deze enthousiaste ondernemers. Wij wensen Olivier en Frederik veel succes!”.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding