Foto:

Corona vestigt aandacht op medemens, maar vergeet ook de dieren niet

DEN BOSCH - Het uitbreken en de dramatische gevolgen van het coronavirus zorgt ervoor dat we extra op onszelf en elkaar letten. Logisch natuurlijk, want gezond blijven en voor elkaar zorgen is essentieel op dit moment. 'Maar vergeet ons niet', is de boodschap van Dierentehuis 's-Hertogenbosch. 

"Het coronavirus treft ons allemaal. Zo ook ons Dierentehuis", laat het asiel weten. "Om zoveel mogelijk contact te vermijden zijn ook wij gesloten. Voor ons betekent dit geen adopties en dus ook geen inkomen."

Liefde, hulp en geld
Binnenkomende middelen worden gestopt terwijl de zorg doorgaat voor de dieren die geduldig wachten op een nieuw thuis.  "Wij blijven ons onvermoeibaar inzetten om al deze dieren de zorg te geven die zij zo hard nodig hebben. Dit is niet alleen aandacht en liefde maar ook voeding, medische zorg en verzorging van hun verblijven. Maar daar is geld voor nodig en daarom hebben we uw hulp hard nodig."

Alle beetjes helpen de beestjes
Het Dierentehuis doet daarom een oproep voor steun. "Met uw financiële bijdrage kunnen wij deze zorg blijven geven. Help ons hierbij en weet dat alle beetjes helpen. We staan in deze moeilijke tijd klaar voor elkaar maar laten we daarin de dieren niet vergeten."

Doneren is mogelijk door elk mogelijk bedrag over te maken op rekeningnummer NL 72 RABO 0121 9136 94  ter attentie van Stichting Dierentehuis 's-Hertogenbosch.

Door het scannen van onderstaande QR-code kun je doneren.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding