Foto:
Bossche Bol XL

Bossche bol voor helpende huismeester

Ellen en Wil Schraven willen graag hun huismeester Piet van Orsouw in het zonnetje zetten met de Bossche Bol XL. Ze schrijven ons:

"Piet van Orsouw wordt in juli 80 jaar. Hij is al jaren de huismeester van ons appartementencomplex op de Buitenpepersdreef in Den Bosch. In juli legt hij deze werkzaamheden neer. Jammer voor ons. Piet is van alle markten thuis. Hij heeft zich jaren lang ingezet voor alle bewoners. Hij stond (en dat is nog steeds zo) dag en nacht klaar om allerlei storingen te verhelpen en reparaties te verrichten. Ook staat hij op sociaal vlak voor mensen klaar om een helpende hand te bieden. De bewoners zijn hem heel dankbaar en willen hem graag in het zonnetje zetten. Daarom willen wij hem graag bedanken met de Bossche Bol XL van deze week"

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding