Coronavirus.
Coronavirus. (Foto: Pixabay)

Thuis vanwege coronavirus? Deel je verhaal!

DEN BOSCH - Om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, doet onze overheid een beroep op ons. Zoveel mogelijk, waar dat kan, thuiswerken bijvoorbeeld. Sociale onthouding of misschien zelfs 'zelfisolatie' bij een vermoeden van besmetting. De redactie van de Bossche Omroep is benieuwd naar hoe dat eruit ziet. 

Werk jij nu thuis? Hoe heb jij je thuiswerkplek ingedeeld? Heb je een kantoortje nagebouwd, of zit je 'gewoon' op de bank met een laptop op schoot? Deel je werkplek met ons, door een foto in te sturen via redactie@bosscheomroep.nl! 

Hoe hou je het gezellig thuis, met rondlopende kinderen én werk te doen? Hoe voorkom je dat de verveling toeslaat? Betekent dat een terugkeer van het ouderwetse bordspel? Krijgen de kinderen meer computertijd, of juist niet? De Bossche Omroep is erg benieuwd naar hoe haar lezers deze periode doorkomen. Deel je verhaal, het liefst ondersteund met een leuke foto, met ons via redactie@bosscheomroep.nl en wie weet zie je jezelf terug in de komende uitgave. 

Veel sterkte en succes met het managen van deze bijzondere situatie. Verveel je je? Lees dan eens de Bossche Omroep! Dat kan ook online via ons krantenarchief!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding