Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor stel op weg naar de 100

De respectabele leeftijd van 80 jaar bereiken. Dat is toch een Bossche Bol XL waard? Dat dacht de familie van Marianne en Noud ook. Ze schreven ons:

"Deze twee kanjers verdienen het om een keer in het zonnetje te staan.Ze staan altijd voor ons klaar en ondanks hun hoge leeftijd doen ze nog alles.Alles een beetje minder en rustiger aan natuurlijk maar ze zitten niet achter de geraniums. Wij willen ze via deze weg bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan hebben en nog steeds doen en gaan doen. Wij denken namelijk dat ze beiden 100 jaar worden. Dit jaar worden ze beiden 80 jaar. Marianne 12 maart en Noud 3 juli. Mam we maken van deze gelegenheid meteen gebruik om je te feliciteren.Van harte gefeliciteerd!!"

Groetjes Marc, Monique, Guus, Marita, Roberto, Veronique, Danny, Merlin, Glenn, Laura, Bas, Tygo, Isa en Zoe.

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl. 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding