Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor afzwaaiende collega

DEN BOSCH - Carla van der Steen-Gorree wil graag haar collega Kees de Bruin in de spotlights zetten met de Bossche Bol XL, omdat hij binnenkort met pensioen gaat.

"Op 28 januari 1955 werden bij de familie de Bruin twee donderstenen geboren, namelijk Kees en Daan de Bruin. Als schipperskinderen groeide ze met veel plezier op. Een van de twee jongens, inmiddels heren, is onze collega Kees. Kees is een gezellige, humoristische en soms mopperende collega die voor iedereen klaar staat en die op zijn tijd van een grapje en geintje houdt.

Kees zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen zijn alles voor hem. Iedere dag vertelt Kees ons dat hij nog 17 maanden mag werken en dan met pensioen moet, want op 28 januari 2020 is de tweeling Kees en Daan 65 jaar geworden. Omdat Kees 65 jaar is geworden en binnenkort met pensioen gaat, willen wij als collega's hem de Bossche Bol XL aanbieden."

-Carla van der Steen-Gorree

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding