De Bossche Anouk Glaudemans heeft Heel Holland Bakt gewonnen. In de finale maakt ze onder andere het spektakelstuk 'Anouks boekenkist'.
De Bossche Anouk Glaudemans heeft Heel Holland Bakt gewonnen. In de finale maakt ze onder andere het spektakelstuk 'Anouks boekenkist'. (RJRFotografie.nl)

Interview met Anouk, de winnaar van Heel Holland Bakt

DEN BOSCH - De Bossche Anouk Glaudemans (43) is de winnares van het populaire programma Heel Holland Bakt. Afgelopen zondag werd de finale op televisie uitgezonden en zag het publiek hoe Anouk de overwinning in de wacht sleepte. "Eindelijk kan ik het nieuws nu delen en de overwinning gaan vieren."

Door Lisette Broess-Croonen

In de voorgaande afleveringen, werd Anouk al drie keer meesterbakker. In de finale liet ze haar concurrenten Esther en Jeanette achter zich, onder andere met het finale spektakelstuk: een taart van anderhalve meter, waar ze een kist vol boeken van had gemaakt. Voor het oog van haar man, zoon en dochter en andere genodigden kreeg ze daarna te horen dat ze de beste bakker van dit seizoen was.

Volgens Anouk was haar deelname aan het programma een 'once in a lifetime' ervaring. "Ik heb heel veel uitdagingen gehad en veel lieve mensen ontmoet. Het was wel echt topsport. Acht weekenden achter elkaar stonden we in de tent te bakken. Maar ondertussen gaan het huishouden en het werk ook gewoon door. Na een week of vijf ga je met alles achterlopen. Zonder mijn hulptroepen had ik het niet gered. Deze week nemen mijn lieve collega's mijn lessen over, want hoewel de opnames al in de zomer waren, kan ik het nu pas echt gaan vieren."

Lees wat Anouk zegt over haar mede-bakkers en haar plannen voor de toekomst in de Bossche Omroep van woensdag 12 februari.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding