Foto:

Kas spekken met stroopwafels

OETELDONK - Stroopwafelfabrikant Daelmans heeft in aanloop naar carnaval 2020 een limited edition stroopwafelblik uitgebracht, waarvan zo'n kwart van de opbrengst naar de Oeteldonkse Club gaat. Daarmee kan de OC haar Oeteldonk-activiteiten blijven uitvoeren.

Het blik met 'Bende gij OK unne koekenbakker' embleem is à 9,95 euro te koop via www.stroopwafels.com en de geselecteerde verkooppunten. Van ieder verkocht stroopwafelblik gaat 2,50 eurp naar de Oeteldonksche Club.

Als Brabants bedrijf met de oorsprong vlakbij Den Bosch (Vlijmen), voelt Daelmans zich verbonden met Oeteldonk "Als Brabantse koekenbakkers vieren we graag Carnaval in Oeteldonk", zegt CEO Jeroen Daelmans. "Het is fantastisch hoe de Oeteldonksche Club zich inzet voor het behoud van de Oeteldonkse tradities van ons 'durp'.

Met de opbrengst van deze stroopwafel actie willen we het goede werk van de Oeteldonksche Club ondersteunen. Daelmans wil met de limited edition stroopwafelblikken een mooie financiële bijdrage leveren aan de Oeteldonksche club zodat er ook dit jaar weer een mooi feest kan plaatsvinden.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden










Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding