Het voordeel voor de inwoners van Schijndel en omgeving is dat zij voor deze onderzoeken niet meer naar het ziekenhuis in Uden hoeven. foto: Wim Roefs
Het voordeel voor de inwoners van Schijndel en omgeving is dat zij voor deze onderzoeken niet meer naar het ziekenhuis in Uden hoeven. foto: Wim Roefs (Foto: Wim Roefs)

Röntgen en echo nu ook in Schijndel

Mensen in Schijndel en de omringende regio kunnen sinds 1 februari voor eenvoudige beeldvormende diagnostiek terecht in het Medisch Centrum in Schijndel. Bernhoven opent er kamers voor röntgenfotografie en echografie. Deze zijn op dinsdag de hele dag en op vrijdagochtend geopend.

SCHIJNDEL - Het voordeel voor de inwoners van Schijndel en omgeving is dat zij voor deze onderzoeken niet meer naar het ziekenhuis in Uden hoeven. Deze eenvoudige zorg kan gewoon dichtbij huis worden aangeboden. Een reis naar Uden is alleen nog nodig voor de wat complexere zorg.

Huisartsen in de regio Schijndel zijn inmiddels geïnformeerd over deze nieuwe mogelijkheid in het Medisch Huis Schijndel.

Afspraken voor echo- en röntgenonderzoek in Schijndel kunnen gewoon via Bernhoven in Uden worden gemaakt. Wie naar Medisch Centrum Schijndel aan Steeg 6 in die plaats wil, kan dit bij het maken van de afspraak aangeven.

Net als in het ziekenhuis is het belangrijk dat de patiënt voor de afspraak in het Medisch Centrum de patiëntenpas van Bernhoven en een identiteitsbewijs meenemen.

Kijk voor meer informatie op:

www.medischcentrumschijndel.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding