Is Duncan ook al een songfestivalklassieker?
Is Duncan ook al een songfestivalklassieker? (Foto: https://www.songfestival.nl/)
Theater aan de Parade

Songfestivalklassiekers tijdens Blauwen Aovond

DEN BOSCH - Op de zaterdagavond vóór de officiële start van Oeteldonk wordt voor de 30e keer het enige echte Oeteldonkse Promkonzert in de Pleinzaal van het Hoftheater der Amadeiro's gehouden. De avond staat in het teken van het Eurovisie Songfestival, dat dit jaar in Nederland plaats zal vinden. Tijdens deze avond passeren naast de Oeteldonkse klassiekers, ook de liedjes die Nederland vertegenwoordigden op het Europese feestje.

Onder de enthousiaste muzikale leiding van David Romanello en vocal coach Chelsea Foreman belooft het ook dit jaar weer een memorabele avond te worden. Het uitmuntende niveau van de avond wordt bereikt door gedurfd te kiezen voor vernieuwde creativiteit en inventiviteit. Een van de belangrijkste krachten van de Blauwen Aovond is dan ook een hoogstaande vorm van verjongingsdrang, waarmee het zichzelf steeds weer opnieuw weet uit te vinden en ook het publiek meekrijgt. Dit resulteert steevast in een ramvolle Pleinzaal waar iedere liefhebber van muziek, feest en uiteraard Oeteldonk een heerlijke avond beleeft. Daarom mag de Blauwen Aovond met recht dé Oeteldonkse Opwèrmer bij uitstek genoemd worden.

De Blauwen Aovond is zaterdag 22 februari in de Pleinzaal van het Hoftheater der Amadeiro's. De kaartverkoop start op zaterdag 25 januari om 11.00 uur bij Hoftheater der Amadeiro's en via theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding