Willeke Alberti komt naar Theater aan de Parade Foto: Esther Gebuis
Willeke Alberti komt naar Theater aan de Parade Foto: Esther Gebuis (Foto: Esther Gebuis)
Theater aan de Parade

Willeke Alberti viert 75e verjaardag in Den Bosch

DEN BOSCH - Willeke Alberti viert op zaterdag 28 maart haar 75e verjaardag in Den Bosch. Het belooft een onvergetelijke avond in Theater aan de Parade te worden, vol persoonlijke anekdotes, verhalen uit haar leven en bijzondere liedjes. Van haar allermooiste klassiekers tot prachtige ballads en verrassende duetten, ze komen allemaal voorbij tijdens dit bijzondere concert.

Willeke Alberti wordt begeleid door haar band onder leiding van Peter van der Zwaag. Tijdens deze avond vol bijzondere liedjes, persoonlijke anekdotes en verhalen uit haar leven neemt Willeke haar gasten mee op een reis door haar betoverende repertoire. Met liedjes als Telkens weer, Carolientje, Spiegelbeeld, Samen zijn, Ome Jan en De liefde van je vrienden, en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti, zoals De glimlach van een kind en Niemand laat zijn eigen kind alleen. Tijdens dit concert in Den Bosch zal Willeke ook de gevoelige snaar van menig bezoeker weten te raken.

'75 jaar' van Willeke Alberti vindt plaats op zaterdag 28 maart in de Grote Zaal van Theater aan de Parade. Voor kaarten en meer info ga je naar www.theateraandeparade.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding