Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor Harrie, de parel van De Poort

De jongeren van Jongerencentrum De Poort willen deze week Harrie Spanjers met de Bossche Bol XL bedanken. Ze schrijven ons:

"Sinds Harrie ruim zes jaar geleden met pensioen ging, komt hij elke maandag- en donderdagochtend poetsen bij De Poort. Als een altijd vrolijke en gezellige witte tornado waart hij rond in ons jongerencentrum tot alles weer blinkt! Wij komen hier 's middags of 's avonds eten, DJ-en, biljarten, huiswerk, stage lopen, uithuilen als dat nodig is, naar optredens kijken of gewoon lekker chillen. Natuurlijk ruimen wij zelf ook op en maken we zelf ook schoon, maar in een 'huishouden' waar zo veel mensen komen en zo veel dingen gebeuren wordt het ook snel vies. We zijn er dan ook super-super-superblij mee dat onze Harrie dit al zo lang voor ons doet! Lieve, geweldige Harrie, heel erg bedankt voor jouw tomeloze inzet en energie!"

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.