Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor echtpaar: eindelijk in de krant!

Deze lieverds verdienen het om eens lekker in het zonnetje gezet te worden, vindt Renate van de Coevering. Zij werkt als verzorgende 3IG bij Vivent thuiszorg team Den Bosch Oost. Ze schrijft de redactie:

"We komen al enkele jaren bij echtpaar Van Thiel. Karel van Thiel heeft altijd zijn eigen muziekwinkeltje gehad in de Graafsewijk. Laatst vertelden dhr van Thiel (18-9-'29) en mevr van Thiel (25-10-'30) dat ze al meer dan 70 jaar samen zijn en nog nooit in de krant hebben gestaan. Nou, dacht ik daar kan ik vast wel verandering in brengen en ze meteen een lekkere Bossche bol XL aanbieden. Gewoon omdat het zulke lieve hartelijke mensen zijn waar wij graag de zorg komen verlenen!"

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl