Perry Henkelman en zijn team staan voor u klaar. Foto: Michel van de Langenberg
Perry Henkelman en zijn team staan voor u klaar. Foto: Michel van de Langenberg

Ernes viert 60-jarig bestaan

's-HERTOGENBOSCH – In 1959 ging Ernes van start als verfspeciaalzaak. In de loop der jaren is de winkel uitgegroeid tot een begrip in 's-Hertogenbosch en omstreken. Anno 2019 kunt u er terecht voor alles op het gebied van stoffering van uw woning: Raamdecoratie, vloerbedekking, behang en verf. Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan kunt u van donderdag 7 tot en met zondag 10 november profiteren van een spectaculaire jubileumactie. Al uw aankopen zijn dan vrij van 21% BTW.

"Onze winkel heeft echt een regionale functie", vertelt Perry Henkelman. "We hebben veel trouwe klanten die al vele jaren bij ons komen." Wilt u aan de slag met uw interieur? Dan kunt u bij Ernes ongetwijfeld meer dan genoeg inspiratie opdoen. "Onze kundige adviseurs, waarvan sommigen al meer dan 15 jaar bij ons werken, beschikken over veel kennis over al onze producten. We bezoeken regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. En we helpen u graag om de juiste keuze te maken." De collectie wordt bovendien voortdurend vernieuwd. Bij Ernes vindt u verf voor alle mogelijke toepassingen; van beits tot lakken en muurverven. "Met onze professionele machines kunnen we bijna elke kleur mengen." Verder is er een uitgebreide collectie behang én vloeren. "Met name in het leggen van PVC vloeren zijn we heel sterk. Deze hebben dezelfde uitstraling als parket, maar zijn heel makkelijk schoon te houden en haast onverslijtbaar." Ook als het gaat om gordijnen en raamdecoratie als plissés, horizontale jaloezieën, lamellen en shutters zijn de mogelijkheden eindeloos. "We zijn Gallery Dealer van Luxaflex, we bieden hierin het grootste assortiment in de regio. In de winkel hebben we een presentatiewand waar je op je gemak films kunt bekijken van specifieke producten. Maar we hebben ook producten van andere merken, waaronder ons eigen huismerk Thuisin." Een nieuwe trend is elektrische zonwering, waarbij de zonwering met een afstandsbediening kan worden bestuurd. "Binnen afzienbare termijn kun je met dezelfde afstandsbediening zelfs zowel de zonwering als de gordijnen bedienen." Ernes beschikt over een eigen meet- en montagedienst. "We hebben vijf monteurs in dienst die ervoor zorgen dat alles vakkundig gebeurt. We willen onze klanten vooral ontzorgen, zodat zij 100% kunnen genieten van hun nieuwe interieur."

Ernes is gevestigd aan Reitscheweg 2 (Bossche Woonboulevard) te 's-Hertogenbosch, 073-6217997, info@ernesdenbosch.nl en www.ernesdenbosch.nl.