Theatertour The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen: Een muzikale reis vol met jazz

Dennis van Aarssen.               Foto: William Rutten
Dennis van Aarssen. Foto: William Rutten

's-HERTOGENBOSCH – The Voice of Holland winnaar Dennis van Aarssen start dit jaar met zijn eerste theatertour. Zijn show 'Start Spreading The News' wordt een muzikale reis vol memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Samen met de tienkoppige bigband BOSCO zal Dennis op zondag 15 december in Theater aan de Parade de mooiste nummers uit onder andere het Great American Songbook opvoeren.

Tijdens zijn show komen ook bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers zoals Charles Aznavour, Franks Sinatra en Stromae voorbij. Tijdens deze heerlijke avond zal Dennis met zijn soepele en warme stemgeluid tevens een aantal nieuwe nummers laten horen uit zijn eigen repertoire. Dit unieke theaterprogramma zit vol met muzikale verrassingen, maar is ook een feest der herkenning.
Dennis van Aarssen voelt zich het meeste thuis in de jazz. Frank Sinatra en Michael Bublé zijn grote voorbeelden voor hem. Tijdens zijn show zal hij dan ook herkenbare nummers laten horen van deze twee grote artiesten. Het album 'Swing When You're Winning' van Robbie Williams is zijn favoriet, wat heeft gezorgd voor zijn liefde voor jazz.

Dennis van Aarssen staat op zondag 15 december om 20.00 uur met zijn show Start Spreading The News in Theater aan de Parade. Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater: theateraandeparade.nl.