Schieten op een doel was een van van de onderdelen van het sportevenement. Met een gigantische leeuw als keeper viel dat nog niet altijd mee.
Schieten op een doel was een van van de onderdelen van het sportevenement. Met een gigantische leeuw als keeper viel dat nog niet altijd mee.

Succesvol Special Voetbal Event

VUGHT - Een gezellig, feestelijke en sportieve middag. Zo omschrijven MOVE Vught, Zwaluw VFC en SV Real-Lunet het Special Voetbal Event dat ze afgelopen zaterdag hielden met twee Special Voetbalteams. Een team voor volwassenen en een team voor kinderen. Deelnemers uit beide teams hebben net wat meer aandacht en zorg nodig. Deze aandacht en zorg kunnen ze veelal niet krijgen bij de reguliere teams. Daarom heeft MOVE met de beide voetbalverenigingen twee teams opgericht zodat ook deze enthousiaste voetballers lekker kunnen voetballen.

Afgelopen zaterdag werd een middag voor de beide teams gehouden, met een toernooi voor het volwassenteam en uitdagende voetbalspellen voor zowel het jeugd- als volwassenteam. Daarnaast stond dit evenement ook in het teken om de mensen uit Vught en omgeving te laten zien hoe het Special Voetbal van Vught eruitziet. Verschillende bezoekers hebben de sfeer kunnen proeven. De organisatie hoopt dat er een aantal terugkomt om zich aan te sluiten bij één van de teams.

Wie het leuk lijkt om te voetballen bij het Special Voetbalteam, kan een keertje kijken en meedoen. Het volwassenteam (16+) traint op donderdag van 19.30 tot 20.30 uur en het Jeugdteam (6-15 jaar) traint op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur. Beide trainingen vinden plaats op de voetbalvelden van Real Lunet. Meer informatie: specialvoetbal@reallunet.nl.